Закон за движението по пътищата + Зебра ЗДП 2016 + Калъф за документи

Закон за движението по пътищата + Зебра ЗДП 2016 + Калъф за документи

ISBN: 619-7144-01-7

Автор: Авторски колектив
Издадена: 2016
Размери: 14.5x21
Брой страници: 160
Корица: мека

Цветност: черно-бяла и цветна част

Съдържание

Кратък откъс от изданието

 

Варианти за поръчка:

+359 88 818 4443, +359 886 891 491

 auto@zebrabook.bg

 или чрез виртуалната кошница


In Stock
tuv nord
Цена: 4.70 лв.
Количество:  


Закон за движението по пътищата - Мобилно приложение Зебра ЗДП 2016

Новото издание на Закона за движението по пътищата включва най-актуалните промени към м. юли 2016 г. Също така съдържа и всички общи правила за движение по пътищата, видовете пътни превозни средства, права и задължения на службите за контрол, принудителни административни мерки, както и наредбите за прилагане на закона. Изданието включва и безплатна книжка - Глоби, санкции и контролни точки - 16 стр.

В цветното приложение на изданието са поместени всички видове пътни знаци и табели, маркировки, сигнализации (светофари), ситуации относно: предимството, реда за преминаване, маркировките, изпреварването, разположението на пътя, спирането за престой и др.

 

ЗЕБРА ЗДП

Издателство ЗЕБРА добави към своето книжно издание на Закона за движението по пътищата, мобилното приложение ЗЕБРА ЗДП.  Мобилното приложение за таблети и телефони съдържа всички важни глоби, санкции и контролни точки, които могат да бъдат налагани от правоимащите органи при нарушаване на правилата за движението по пътищата на територията на Р. България определени в ЗДвП.

ЗЕБРА ЗДП работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация или необходими промени, за да получите най-новите изменения.

Приложението ЗЕБРА ЗДП е достъпно в Google Play и се активира с уникален код за достъп, който получавате еднократно при закупуването на книгата – Закон за движението по пътищата.

Изданието може да бъде полезно, както за кандидат-шофьорите така и на всеки водач на ППС.

 

Към Закона за движението по пътищата има и подарък - калъф за документи.