Закон за движението по пътищата + Нови правила 2015

Закон за движението по пътищата + Нови правила 2015

ISBN: 619-7144-01-7

Автор: Авторски колектив
Издадена: 2014/2015
Размери: 14.5x21
Брой страници: 160
Корица: мека

Цветност: черно-бяла и цветна част

Съдържание

Кратък откъс от изданието

 

Варианти за поръчка:

+359 88 818 4443, +359 886 891 491

auto@zebrabook.bg

или чрез виртуалната кошница


In Stock
tuv nord
Цена: 4.70 лв.
Количество:  


Закон за движението по пътищата

Новото издание на Закона за движението по пътищата включва най-актуалните промени към м. февруари 2015 г. Също така съдържа и всички общи правила за движение по пътищата, видовете пътни превозни средства, права и задължения на службите за контрол, принудителни административни мерки, както и наредбите за прилагане на закона. Изданието включва и безплатна книжка - Глоби, санкции и контролни точки - 16 стр.

В цветното приложение на изданието са поместени всички видове пътни знаци и табели, маркировки, сигнализации (светофари), ситуации относно: предимството, реда за преминаване, маркировките, изпреварването, разположението на пътя, спирането за престой и др.

НОВИ ПРАВИЛА!

През месец май 2015 г. влизат в сила нови пътни знаци, маркировки и правила при пътните светофари, съгласно Правилника за прилагане на Закона за движението по пътищата. Поставят се нови изисквания относно системите за обезопасяване на деца и се въвеждат отново автоматизирани технически средства и системи за контрол на пътя.

Затова издателство „Зебра“ подготви нова книжка с всички изменения, която подарява при закупуването на Закона за движението по пътищата.

ЗЕБРА ЗДП

Издателство ЗЕБРА добавя към своето книжно издание на Закона за движението по пътищата, мобилното приложение ЗЕБРА ЗДП Мобилното приложение за таблети и телефони съдържа всички важни глоби, санкции и контролни точки, които могат да бъдат налагани от правоимащите органи при нарушаване на правилата за движението по пътищата на територията на Р. България определени в ЗДвП.

ЗЕБРА ЗДП работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация или необходими промени, за да получите най-новите изменения.

Приложението ЗЕБРА ЗДП е достъпно в Google Play и се активира с уникален код за достъп, който получавате еднократно при закупуването на книгата – Закон за движението по пътищата.

Изданието може да бъде полезно, както за кандидат-шофьорите така и на всеки водач на ППС.