Интерактивно учебно помагало за кандидат–шофьори (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм) 2024 + ЗЕБРА ТЕСТ APP (с интерактивни видеоклипове/видеовъпроси и видеообучение)

Интерактивно учебно помагало за кандидат–шофьори (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм) 2024 + ЗЕБРА ТЕСТ APP (с интерактивни видеоклипове/видеовъпроси и видеообучение)

 ISBN: 619-7144-04-2

 Автор: Авторски колектив
 Издадена: 2024
 Размери: 16.5x23.5
 Брой страници: 384
 Корица: мека

 Цветност: пълноцветна

 Съдържание

 Кратък откъс от изданието

 Интерактивни видеоклипове (видеовъпроси)

 

  Варианти за поръчка:

 +359 88 818 4443, +359 886 891 491

  auto@zebrabook.bg

  или чрез виртуалната кошница


В наличност
tuv nord
Цена: 14.90 лв.
Количество:  


ИНТЕРАКТИВНО УЧЕБНО ПОМАГАЛО ЗА КАНДИДАТ–ШОФЬОРИ 2024 (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм) + ЗЕБРА ТЕСТ APP Интерактивни видеоклипове/видеовъпроси и видеообучение 

 

С помощта на интерактивното учебно помагало, всички кандидат-шофьори могат с лекота да научат правилата за движение по пътищата и успешно да положат изпит за придобиване на правоспособност за управление на МПС.

Учебникът е одобрен като учебно помагало за придобиване на правоспособност за управление на МПС и отговаря на държавните образователни изисквания за учебниците и учебните помагала.
С учебникът се предлага и:

- безплатно мобилно приложение за таблети и телефони -  ЗЕБРА ТЕСТ съдържащо интерактивни видеоклипове (видеовъпроси) и видеообучение; и

- книжка с интерактивните видеоклипове (видеовъпроси).

 

ЗЕБРА ТЕСТ – мобилно приложение

 

ЗЕБРА ТЕСТ предоставя възможност за отлична подготовка за кандидат–шофьорския изпит. ЗЕБРА ТЕСТ работи навсякъде и не изисква интернет връзка*!

Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация, за да получите най-новите изменения.

Приложението е свързано с интерактивния учебник посредством QR кодове, които при сканиране ще ви отведат до полезни учебни филми по пътна безопасност или до образователни игри.

Обучението с мобилното приложение  ЗЕБРА ТЕСТ е лесно, последователно и интересно. 

*За някои допълнителни функционалности е необходима интернет връзка.

 

ИНТЕРАКТИВНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ (ВИДЕОВЪПРОСИ) 2023

 

В средата на 2023 г., като стъпка към по-съвременното и модерно развитие на теоретичния изпит за придобиване на правоспособност за управление на моторни превозни средства, се въвеждат въпроси с динамично представени ситуации – интерактивни видеоклипове (видеовъпроси). Прилагайки опита от други европейски държави, част от пътните ситуации се представят с кратки видеофилми. Изучаването на различни видеоситуации подготвя кандидат-шофьорите за по-добро възприемане на трафика и своевременно разпознаване на потенциалните опасности. Спомага за точната реакция и предприемането на правилни действия.  Тоест посредством видеофилмите, теоретичните знания се пренасят на полето на практиката, където е необходимо да се реагира бързо и адекватно в динамично променящата се пътна обстановка. 

 

ВИДЕООБУЧЕНИЕ

 

За да се придобие достатъчно опит за адекватно поведение в различни пътни ситуации, издателство “Зебра”, освен видеовъпросите, добавя към своето Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори  и нови Кратки обучителни видеофилми.

Видеофилмите са достъпни в Мобилното приложение ЗЕБРА ТЕСТ и книжката с видеовъпроси, които се предлагат в комплект с учебното помагало, както и чрез сканиране на баркодовете поместени в учебното помагало до съответното съдържание.

 

Зебра – Обучение в движение!