Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм) 2023 + Зебра Тест (с интерактивни видеоклипове/видеовъпроси и видеообучение)

Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм) 2023 + Зебра Тест (с интерактивни видеоклипове/видеовъпроси и видеообучение)

ISBN: 619-7144-04-2

Автор: Авторски колектив
Издадена: 2023
Размери: 16.5x23.5
Брой страници: 384
Корица: мека

Цветност: пълноцветна

Съдържание

Кратък откъс от изданието

Интерактивни видеоклипове (видеовъпроси)

 

Варианти за поръчка:

0884 875 360, 0886 891 491

 auto@zebrabook.bg

 или чрез виртуалната кошница


В наличност
tuv nord
Цена: 12.99 лв.
Количество:  


ИНТЕРАКТИВНО УЧЕБНО ПОМАГАЛО ЗА КАНДИДАТ-ШОФЬОРИ 2023 + Интерактивни видеоклипове/видеовъпроси и видеообучение (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм) 

 

С помощта на интерактивното учебно помагало, всички кандидат-шофьори могат с лекота да научат правилата за движение по пътищата и успешно да положат изпит за придобиване на правоспособност за управление на МПС.

Учебникът е одобрен като учебно помагало за придобиване на правоспособност за управление на МПС и отговаря на държавните образователни изисквания за учебниците и учебните помагала.
С учебникът се предлага и:

- безплатно мобилно приложение за таблети и телефони -  ЗЕБРА ТЕСТ съдържащо интерактивни видеоклипове (видеовъпроси) и видеообучение; и

- книжка с интерактивните видеоклипове (видеовъпроси).

 

ЗЕБРА ТЕСТ - мобилно приложение

 

ЗЕБРА ТЕСТ предоставя възможност да се подготвите отлично за предстоящият кандидат-шофьорски изпит. Зебра тест работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация, за да получите най-новите изменения.
Приложението е свързано с интерактивния учебник посредством QR кодове, които при сканиране ще ви отведат до полезни учебни филми по пътна безопасност или до образователни игри.

 

ИНТЕРАКТИВНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ (ВИДЕОВЪПРОСИ) 2023

 

В средата на 2023 г., като стъпка към по-съвременното и модерно развитие на теоретичния изпит за придобиване на правоспособност за управление на моторни превозни средства, се въвеждат въпроси с динамично представени ситуации – интерактивни видеоклипове (видеовъпроси). Прилагайки опита от други европейски държави, част от пътните ситуации се представят с кратки видеофилми. Изучаването на различни видеоситуации подготвя кандидат-шофьорите за по-добро възприемане на трафика и своевременно разпознаване на потенциалните опасности. Спомага за точната реакция и пред-приемането на правилни действия.  Тоест посредством видеофилмите, теоретичните знания се пренасят на полето на практиката, където е необходимо да се реагира бързо и адекватно в динамично променящата се пътна обстановка. 

 

ВИДЕООБУЧЕНИЕ

 

За да се придобие достатъчно опит за адекватно поведение в различни ситуации, издателство “Зебра”, освен видеовъпросите, добавя към своето Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори  и нови Кратки обучителни видеофилми.

 

Това съдържание можете да намерите в Мобилното приложение "Зебра тест" и в Книжката с видеовъпроси, които се предлагат в комплект с учебното помагало. 

 

Зебра - Обучение в движение!