Декларация за поверителност / Privacy Policy

Поверителност на данните и условия

(Privacy Policy)

Мобилни приложения – ЗЕБРА – Обучение в движение

В настоящия документ предоставяме информация за политиката на поверителност (privacy policy), която спазваме спрямо данните на потребителите на нашите мобилни приложения. С използването на мобилните приложения Зебра – Обучение в движение вие се съгласявате с политиката за поверителност на данни описана в този документ. Моля прочетете го внимателно и ако не сте съгласни с нашата политика, не използвайте нашите продукти и услуги.

Обща информация

Като част от работата на нашите мобилни приложения, ние може да събираме информация автоматично на нашия сървър. Тази информация е агрегирана и анонимна и се използва от нас за подобряване на нашите услуги, по-бързото откриване и отстраняване на грешки, както и за получаване на актуализации на мобилните ни приложения от ползвателите им. Примерни данни, които може да се събират включват, но не са ограничени до: IMEI на мобилното устройство, модел на мобилното устройство, големина на екрана, модел на операционната система.

Лична информация

Ние не събираме и не съхраняваме чрез нашите мобилни приложения лична информация, като - вашите имена, email адрес и списък с приятели. В случай, че вие се свържете с нас чрез e-mail или услуги като Facebook и Twitter, ние може да съхраняваме тази кореспонденция в нашите архиви. Когато вие се свързвате с нас за техническа поддръжка, ние може да поискаме от вас допълнителна информация като мобилен номер и други, които ще използваме за да разрешим проблемите с мобилните приложения. Тази информация се използва единствено за обратна връзка, диагностика и подобрения на нашите мобилни приложения.

Реклами

В някои от нашите мобилни приложения може да използваме динамични рекламни системи на трети страни (third-parties), които позволяват да бъде показана временна реклама на вашето устройство. Компаниите, които предоставят реклами може да използват информация от вашето устройство, която се записва в бисквитки или други технологии, за да могат да преброят уникалните показвания на рекламните съобщения. Тази информация може да включва, но не е ограничена до: IMEI на мобилното устройство, модел на устройството, вид на рекламите, които са показани.

Отговорност, гаранции и условия за ползване

Стараем се да запазим нашите мобилни приложения винаги работещи, без грешки и безопасни, както е да ги актуализираме при нормативни и други промени, които касаят съдържанието им в най-кратки срокове. Ние не гарантираме, че нашите приложения винаги ще бъдат сигурни и без грешки, или че винаги ще функционират без смущения, закъснения или несъвършенства. Екипът ни (служители и партньори) не носят отговорност за действията, съдържанието, информацията или данни на трети лица, и Вие ни освобождавате от евентуални претенции и щети, познати и непознати, произтичащи от или по някакъв начин свързани с всеки иск, който има срещу тези трети страни. В съдържанието на всяко наше мобилно приложение е публикувана информация относно авторските права и условията за ползването му. Моля, прочетете тази инструкция преди да въведете кода за активиране на съответното мобилно приложение на Зебра – Обучение в движение.

Права на интелектуална собственост

Всички права на интелектуална и друга собственост върху и по повод мобилните приложения на Зебра Сист ЕООД (включително, но не само, върху изображения, видеофилми и „аплети”, включени в приложението), придружаващите го печатни и електронни материали и всякакви негови копия, принадлежат на Зебра Сист ЕООД. Всички права на интелектуална и друга собственост върху и по повод съдържанието, което не е включено в приложението, но може да бъде получено чрез използване на последното, принадлежат на съответния собственик на съдържанието и са обект на закрила от приложимите закони и междудържавни спогодби в областта на авторските права и другите права на интелектуална собственост.

 

Copyright © 2024, Зебра Сист ЕООД

Всички права запазени!

www.zebrabook.bg

auto@zebrabook.bg

 тел.: 02 479 22 71, 088 818 4443

„Зебра – Обучение в движение”

 

Възпроизвеждането на изданията или на отделни тяхни части под каквато и да е форма без изричното писмено съгласие на „Зерба Сист” ЕООД е престъпление!

 

Последно обновена на 02.06.2024 г.

Ако имате въпроси или препоръки относно нашата Политика за Поверителност на данните моля пишете ни на auto@zebrabook.bg.