Условия за доставка

Ние доставяме нашите книги до вас с куриерска фирма "ЕКОНТ ЕКСПРЕС" и цените за доставка към клиентите ни са значително по-ниски от стандартните!

Поръчките ви се изпращат с наложен платеж, това означава, че ще заплатите книгите при получаването им от куриера. Възползвайте се от нашите отстъпки при поръчка над 30 лв. - 3%, над 50 лв. - 7 %, над 100 лв. - 15%, над 200 лв.- 18%. Доставката при поръчка над 100,00 лв. е 4 (три) лева до офис на куриер. 

Срокът на доставка е между един и три работни дни и зависи от населеното място, за което е предназначена.

Сумата за доставка се калкулира от нашата система в края на Вашата поръчка. Тя се изчислява според сумата на поръчаните от вас продукти, тарифите на куриерската фирма и бонусите, които сте натрупали.
 

Поръчаните книги се доставят в цялата страна от куриерска фирма "Еконт експрес" до неин офис или на посочения от клиента адрес (в зависимост от избраната от клиента вид доставка).

 

Поръчките се обработват всеки делничен ден от 10 до 18 часа, но тези които са получени до 17 часа ще бъдат изпратени още в същия ден.

Доставки до адрес, посочен от клиента не се извършват в почивни дни и на официални празници!
Доставки до адрес се извършват с куриер от 9.00 до 17.30 часа. Пратки могат да бъдат получени от офис на куриер в събота до 15.00 часа.

 

График на обслужване на населените места от Еконт Експрес можете да видите на:
http://www.econt.com/offices/

 

Молим при попълването на вашите данни и адрес за доставка по възможност да използвате кирилица.

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си пишете на еmail: auto@zebrabook.bg или се обадете на нашите мобилни телефони: +359 88 818 4443; +359 87 8707 587 или стационарен телефон.: +359 2 479 2271.

Работното ни време е от 10 до 18 часа.
 

Пожелаваме ви приятно пазаруване в www.zebrabook.bg

 

Zebrabook.bg си запазва правото да удължава посочените срокове за доставка с до 7 дни, без да информира предварително потребителя, както и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на потребителя.
Zebrabook.bg си запазва правото да променя подизпълнителя, извършващ доставката, без да предупреждава предварително потребителя стига това да не променя цената и срока на доставка.

Най-продавани