Връщане и замяна

Можете да предявите рекламация в следните случаи:

Констатирани липси в окомплектовката на получените продукти (книги) спрямо направената поръчка – само в законоустановения срок от получаване на доставката.
Несъответствие в параметрите на поръчания продукт (книга) след оглед на място – само в момента на получаване на доставката.

Отказ от продукт

Вие, като потребители, имате право да се откажете от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаване на продуктите в случай, че те не са използвани, не е нарушавана целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени и при условията по чл.55 от ЗЗП. 
При констатация на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на продукта и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, или да възстановим заплатената от Вас стойност на продукта, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на продукта, не се поемат гаранции за този продукт от наша страна. При тези условия, транспортните и други разходи по получаване и връщане на продукта са за сметка на потребителя.
При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.
При нарушения във външния вид на продукта, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Връщане на продукти (книги)

Ще Ви информираме по email на кой адрес да изпратите обратно закупените от Вас книги. Разходите по транспорта (куриерски такси) на върнати книги се поемат от купувача. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и вида, който позволява да я приемем обратно.

Възстановяване на заплатени суми при отказ

След като получим обратно върнатите от Вас книги, ние ще възстановим сумата в срок от: до 30 дни. Ще получите парите обратно по картовата си сметка.

Зебра Сист ЕООД  следва международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България. Всеки клиент може да върне получената от него поръчка, според нашата "Политика за връщане и замяна" на книги.

Важна информация

Изложените в онлайн магазина книги са с подобни техни изгледи и корици – ако имате въпрос или недоразбиране на описанието и характеристиките на определен продукт (книга), свържете се с нашия екип на посочените в "Контакти" имейл или телефон, или използвайте контактната форма.

От първостепенно значение за нас е винаги да се запознаете добре с продукта, който желаете да купите, свеждайки до минимум неудобството от погрешни очаквания, излишни транспортни и банкови разходи.

Желателно е когато връщате за замяна или отказ продукти (книги) да бъдат опаковани максимално близо до начина, по който са Ви били изпратени от нас. Така шансовете да бъдат повредени по време на транспорт намаляват значително.

Поръчки доставени с „Безплатна доставка” не могат да бъдат върнати отново с безплатна доставка. Необходимо е клиента да заплати предварително куриерската такса.

Изменения

Zebrabook.bg си запазва правото да променя настоящата Политика за връщане и замяна по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
Настоящата Политика за връщане и замяна важат за онлайн магазин zebrabook.bg и за неговите потребители/клиенти. С публикуването на евентуални промени в условията, zebrabook.bg се задължава да уведоми Потребителя за промените в Политиката за връщане и замяна на продукти (книги), като на видно място в интернет страницата си публикува съобщение за измененията им и даде достатъчен срок за запознаване с тях. Ако Потребителя не заяви в дадения срок , че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях.

 

 

 

Най-продавани